Selskabsrestaurant Himmelhav har to smukke lokaler - begge med en enestående udsigt Byens bedste udsigt, hvis vi selv skal sige det. Ønsker du at benytte begge lokaler til dit arrangement, er dette også muligt. Kontakt os for at høre nærmere.

Lokalerne beskrives her på siden og de pyntes altid smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter.

Restaurant

Restauranten hos Himmelhav er et lokale, som indbyder til fest og hygge. I den ene ende af lokalet er der en bar med mulighed for der tilhørende dansegulv. I den anden ende af lokalet, er der indrettet en hyggekrog, hvor man har mulighed for at nyde festen i ro og mag, evt. for en lille dansepause. Det perfekte selskabslokale for den lidt mindre fest.

Panorama

Panorama er Himmelhavs festlokale. Dette smukke lokale på toppen af Kattegat silo indbyder til fest. Lokalet har panoramaudsigt over by og havn og er velegnet til store selskaber.

Hos Himmelhav – Kærlighed og Kogekunst, sætter vi en stor ære i at sætte rammerne for livets store begivenheder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vores kokke bestræber sig på at forny og inspirere med hver eneste menu – så alle sanser tilfredsstilles. Vi står altid klar til at hjælpe jer med planlægningen af jeres næste fest.