Om os

Selskabsrestauranten Himmelhav åbnede 1. september 2014 efter at Restaurant Snerlen havde drevet restaurant i de flotte lokaler de seneste 2 ½ år.
Himmelhav står for kantinen for Kattegat Silo's mange lejere, serverer frokostbuffet for husets ca. 2.500 årlige møde- og konferencedeltagere samt afholder selskaber i 3 store selskabslokaler på toppen af Frederikshavn.
Himmelhav drives af FME og ansvarlig køkkenchef er Flemming Vinther Jensen der kan træffes på tlf. 29 37 24 30 eller info@himmelhav.dk.

Flemming blev uddannet som kok på Skaga Hotel i Hirtshals i 1997 og har siden bl.a. været hos Thomas Pasfall på Munkebo Kro. Han var med ved åbningen i 2006 af Restaurant Frank's i Kattegat Silo som køkkenchef og har siden været køkkenchef på Nilles Kro, Himmerland Golf & Country Club, Vægteren i Frederikshavn, Ruth's Hotel og Color Hotel i Skagen.